Skentrevlig

Jag tror jag går nu.  Har ni tänkt på det, verkligen tänkt på det?




Saxx

!

MItt första MVG!









:* "smack"
Saxx

Hervor

Böcker har jag massor av nu. Ligger överallt. Om jag bara hade en bokhylla.




Handen vägrade att vara stilla, den liksom rös till varje gång hjärtat slog ett extra slag. Hon slöt ögonen och tog ett sista djupt andetag innan hon rusade ut ur rummet.

(Del 3)



Saxx

Tårta

Skola igen imorgon då. Vet inte riktigt hur jag känner för det faktumet. Jag vill tillbaka till moster där är jag alltid så lycklig, även fast jag längtar hem ibland. En orm rymde igår, de har inte hittat den än. Hoppas den inte fryser ihjäl.
Idag var jag hos farfar på kalasfika. Jag fick läsa en massa kärleksbrev som hans farfar och farmor skrev till varandra. Jag fick till och med ta med några hem. Otroligt intressant. Jag kanske ska släktforska lite.






Kyss och Puss och allt annat snällt.
Saxx

Djurdag

Oj! Ännu en underbar dag. Idag har jag hälsat på vargar, de blev så glada att de nafsade mig i kinderna. Sen försökte de slita sönder min rock bara för att de tyckte det var så roligt. Jag hade en sandig vargtass mitt fram på jackan ett tag. Jag åkte sedan till Tropicariumet, där hämtade vi döda möss. Det var sorgligt. Han som lämnade ut dem höll redan på att tina några andra lite större i varmt vatten (ja de var frysta innan :S). Han tryckte på dem som om de vore av gelé, hemskt!
När jag lungnat ner mig satt jag på kontoret och läste en av mina nyinvesterade böcker, Den unge Wherters lidanden av Johann Wolfgang von Goethe. (Kulturellt va^^)
Vi kom hem och jag sov ett tag med mp3:n i öronen, skönt skönt skönt!  Det blev dock inte så länge för moster kom och väckte mig med frågan: "Vill du följa med ut och mata ormarna?"
Först tackade jag  nej, men ångarde mig. Jag döpte två Boaormar, en heter Bob och en heter Vicktoria. Vicktoria är bara en liten unge som inte vill äta :'(. Jag ska hålla henne imorgon. Mosters kille sa: "Du kan få henne om du vill"
Oj, tänk en orm hemma. Men jag tackade nej, fast jag kanske ångrar mig ;)






Saxx

Jean-Baptiste

Heej! Idag har jag varit på en teater och fått en vip guidad tur av min mosters vän som jag bara har träffat två gånger tidigare för flera år sedan. Jag mindes inte att han hade så fina ögon, snacka om chock. Sen träffade vi han som ägde stället. Det visade sig att han är jättefamous. Han var tvungen att flyga i hast upp till sthlm en gång för att Loa falkman vägrade bli smikad av någon annan. Så jag har rört mig i kändiskretsar idag. Tänk att jag fick gå in i ett helt rum fullt med olika scenkläder. Där kunde jag tyvärr inte stanna så länge för jag blev så överväldigad att jag nästan började gråta. Efter det fick jag höra i historia om stället och rätt som det var kom en känd artist/skådis/dansare in och satte sig ner för att prata med oss. Och nu ikväll drack jag, moster och hennes kille vin. Jag och moster fortsatte med choklad och började därefter fnissa massor, snart ska vi spela spel och lyssna på bär hennes kille pratar på radion.


Åh! Vilken underbar dag!!!




Saxx




p.s. igår såg vi parfymen på film som vi hyrde.

....

Ja så var man i norrköping då. Härligt men trött. Sitter och lyssnar på fotbollsmatchen som pågår där nere på teven. Jag så nyss ett ordspråk på en skärm som jag tänkte dela med mig av.


"Uppriktighet är inte att säga allt man tänker

Utan att mena allt man säger."


Hypolite de Livry

(vet för övrig inte vem personen är, ska nog kolla upp det)




Saknaden brände som ett hål i hjärtat. Hon hade redan gråtit för mycket, det var slut nu. Hon lutade pannan mot fönsterrutan som skänkte hennes huvud kyla. Det dunkade inte lika hårt då.




(Del två)





Saxx


Karashardasch

Nu är det lov. Mysigt mysigt! Jag ska till min Moster på tisdag, vi ska kanske leka med vargar eller vargungar ^^
Jag fryser om händerna nu när jag suttit vid datorn och skrivit ganska länge. Kanske borde bygga in värmetrådar i tangenterna, jag borde i alla fall uppfinna sådana.
Teatern var ganska rolig idag, vi dansade och sjöng lite.


Hon såg ut genom fönstret. Frosten klamrade sig fast längs grässtråna då solen sköjlde värme upp över kanten på horisonten. Så hade den gjort sen tidernas begynnelse, men idag viskade den om något särkilt. Idag skulle någonting ske som varken tiden eller begynnelsen kunde förutspå. Hon hade rest sig från sängen nu och vandrade de ynka centimetrarna fram till glasrutan. En suck undslapp hennes läppar. Huvudet kändes alltför tungt den här morgonen.

(Del ett ^^)



Saxx

Alla hjärtans dag

Idag har varit en underbar dag. Det började med att jag vaknade vid 20 över nio, jag skulle till tandläkaren. Jag ställde mig upp i mitt mörka rum och sträckte på mig, öppnade dörren. Solen lyste in utan för mitt rum, en helt otrolig känsla att bara kliva ut i solljus. Jag satte mig vid teven och åt frukost, (rostade mackor och juice), hunden kom och tiggde jättesött. Sedan bar det av till tandläkaren, jag kom lite tidigt eftersom jag inte visste riktigt när jag skulle vara där. Men då visade det sig att den personen som var före mig inte hade kommit så jag fick dennes tid. Inga hål eller något annat nämnvärt. Jag gick hem och satte min mp3 på laddning, gick sedan till stereon och njöt av Roddan (^^; hehe Rod Stewart) medan jag läste Narnia som jag lånade igår. Mp3:n som varit urladdad jättelänge var som men kick på bussen till katrineholm, bara glada låtar då i solskenet. Jag anlände till duveholm. Precis när jag stiger av bussen ser jag "folket" (menar Ida, Lina, Rebecca, Maria och Simone). Jag antar att de är på väg till matsalen och går ikapp dem för att göra dem sällskap. De säger att det är soppa, men istället blir vi överraskade, det var pannkakor! Vi hade håltimme efter det, vilken jag spenderade med att läsa Narnia, prata med vänner och berätta för Becca att jag hade sett ett inramat papper hos tandläkaren där det stod hur bra en vingåkersbo är. Sedan var det historia, där bjöd Simone på supergoda muffins och J - O var snäll och hämtade kaffe till många. Men också Lina bjöd på gelehjärtan och på lappar med fina uppmuntrande ord. Vi slutade sen vid tre och jag och Ida gick glada och flummiga hem till henne. Där bakade vi kladdkaka och pluggade svenska, vilket visade sig vara riktigt roligt. Vi flummade visst lite på slutet och tog lite kort. På kvällen var det Bio (Thank you for smoking) det var en riktigt bra film. Jag fick affischen! Nu ska jag och Ida slappa lite för vi har sovmorgon imorgon och bara en lektion!



Det var allt för idag, den bästa alla hjärtans dag jag varit med om.

Tedrickande make my day.



Saxx

Sol

Hmmm, matteprov. Hmmmmm, teater. Hmmmmm, sång. Hmmmm, kiwi.

Har börjat läsa första boken i serien Narnia, bra än så länge.

Fantasy for the win!






Saxx

Union

Pretty woman walking down the street......och sen lite till som jag inte kan. Idag är det matematiken som väntar. Oj, vad jag längtar. Kyss och Puss och krulliduss.





Saxx


Update:
Visste ni att:
1. Man kan äta kiwi med skal.
2.Det är gott!

Segern är er

Jag sörjer mina vita blodkroppar som kämpat så hårt för min skull. Nu är de döda och kommer ut genom näsan. De offrade sina liv för min skull. Vi gav dem en fin begravning i eldspisen, mamma, jag och Tobbe.

En tyst minut för dem. Ni ska inte ha dött förgäves!




Saxx



Update:

Mer Björn Gustavsson åt folket!
Det är allt jag har att säga.

Spanska Flugan

Jag vet inte hur många gånger jag har tänkt smarta saker och vidare tänkt att jag ska skriva in dem här. Men sedan när jag sätter mig här och det verkligen gäller är de som bortblåsta. Så jag kanske inte tänkte dem egentligen? Fast det gjorde jag nog, usch, det där var inte alls smart. Men jag kanske vill vara lite korkad. Tillåt mig att ta tillfället att säga att detta är ett oredigerat inlägg så allt bara står och är inte bra eller så kanske det är förundransvärt bra. Ja, ni ser bara en massa strunt och så. Ja! jag kan lägga in en kortisjättekortis novell jag skrev en gång, den är nog kanske mera som en dikt eller jag vet inte, betstäm själva.



Stunden var inne. De hade väntat länge på just den här minuten, den här sekunden. Vinden lekte med deras hårtussar, för mer än några tussar var det knappast längre. Kläderna som för länge sedan varit vita var nu grå och solkiga. De tog varandras händer och såg ner i avgrunden framför dem. Långt där nere vilade de vassa stenarna i havets gungande vågor. Ingenting fanns kvar. Det kändes som en evighet sedan det fanns något som betydde. De tog ett steg närmare, stannade ett tag för att känna solens strålar värma en sista gång, som ett adjö. Fågeln viskade att nu var det dags. Stunden passerade, just den minuten, den sekunden.



Usch, vilket hejdundrande konstigt inlägg, nej men nu har jag skrivit usch för många gånger. Blä!


A just ja ni kanske vill ha recept på en kur mot förkylning?

1msk färskpressad ingefära
1msk pressad citronsaft
1 kryddmått cayennepeppar

Sen fyller man upp ca en fjärdedel av glaset med koncentrerad äppeljuice. (om det stavas äppeljuice eller äpplejucie har ingen roll ni fattar ju i alla fall)
Sedan ca 3 fjärdedelar vatten.
Rör om, och så är det klart!
(detta ska man svepa)


Jisstanes, eller nåt, vilket långt inlägg, det här kommer ni aldrig att orka läsa ^^ 

NU ska jag nog gosa ner mig i soffan och titta på sapnska flugan.





Saxx 




Update:
Den där novell/dikten passar inte ens
in och den är inte ens bra. Kom på det
och var tvungen att skriva det även om
ni nog märker det helt själva, så ni kan
ju se detta som en hint

Knarrknarr

Om jag har räknat rätt så tror jag att jag har förbrukat ca 3 toalettrullar sammanlagt under den här veckan, och det känns fortfarande som om hela huvudet är nedtyngdt med en mängd äckligheter. Idag gick jag ändå på teatern, och gissa vad? Det var den bästa träningen som jag varit med på. Fast sånglektionen gick väl inge vidare. Men imorgon ska jag till skolan. Det kryper i hela kroppen av rastlöshet!



Saxx

Toalettpapper

Jag är sjuk. Vad finns det för roligt att skriva?

Jag vill tillbaka till då allt var lätt.




Saxx

Hänga gubbe

Snart slutar vi! Det är fredag! Skönt, skönt , skönt!

Kultur var nog det bästa valet jag gjort i mitt liv.

Ida och Ida sitter i biblioteket vid varsin dator brevid varandra, väntar på blankettifyllning.


Jag älskar att leva.



Saxx

RSS 2.0